Select Page

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Juridisk navn: BW Handel

Adresse: Kongstedvej 27, 4100 Ringsted

CVR 28427689

Mailadresse: kontakt@erotic2you.dk

Telefonnummer: +45 22 93 66 96

Betaling

På erotic2you.dk kan du betale med almindelige betalingskort og mobilepay online.

Vi tager ikke kortgebyrer og beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes

Du kan også betale med Viabill:

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter trækkes den rente- og gebyrfrie månedsydelse den 20. i hver måned.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Fortrydelsesret

Vi tilbyder Ubegrænset fortrydelsesret hos os.
OBS: Hvis du benytter din fortrydelsesret fra 15. – til ubegrænset, så skal varen tilbageleveres i samme mængde og stand. Dette gælder ikke for varer som fortrydes indenfor 14 dage, se nedenfor.
Du har som forbruger som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret (Ubegrænset fortrydelsesret), når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage (eller ubegrænset, her begrænset fortrydelsesret) efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via kontakt@erotic2you.dk eller ved at benytte standardfortrydelses formularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen
Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre, du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
BW Handel, Kongstedvej 27, 4100 Ringsted.
erotic2you.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

erotic2you.dkyder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven: omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Reklamation over fejl og mangler skal meddeles erotic2you.dk inden for rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
Email: kontakt@erotic2you.dk. eller tlf: +45 22 93 66 96.

Adresse:

BW Handel,
Kongstedvej 27
4100 Ringsted.

Bemærk at erotic2you.dk ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt ved tilbagebetaling til dit betalingskort eller i særlige tilfælde ved bankoverførsel. erotic2you.dkhar til dette brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.

Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger, der registreres på erotic2you.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos erotic2you.dk.
Ca. 14 dage efter, man har købt varer på erotic2you.dk, modtager man en mail med en invitation til at anmelde det produkt/de produkter, man har købt på erotic2you.dk. Det er fuldstændig valgfrit, om man vil lave en anmeldelse. I forbindelse med afgivning af anmeldelse, kan kunden bruge et valgfrit navn, og den oplyste mailadresse bruger vi kun til at kontakte vinderen af “månedens bedste anmeldelse.
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.
Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. IP Adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
Den dataansvarlige på https://www.erotic2you.dk er erotic2you.dk. Direktøren og de ansatte for erotic2you.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Som registreret hos erotic2you.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til erotic2you.dk ApS via e-mail Kontakt@erotic2you.dk

Personoplysningerne registreres hos BW Handel og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: Kontakt@erotic2you.dk.

Levering

erotic2you.dksørger for levering med Post Danmark eller GLS. Såfrem der opstår forsinkelser hos Post Danmark eller GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 99 % for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.
I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender erotic2you.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.
Alle leveringer sendes med Post Danmark eller GLS og koster fra 59 kr. Ved bestilling over 500 kr. er der fri fragt til pakkeshop/udleveringssted.
Prisen og leveringstiden for forsendelser til udlandet varierer alt efter, hvilket land varerne skal sendes til. Prisen, som bestemmes ud fra vægten på de varer, man bestiller, kan ses på check ud siden. Leveringstiden er den forventede leveringstid oplyst af Post Danmark. Der kan opstå forsinkelser pga. fx indfortoldning, som erotic2you.dk ikke kan drages til ansvar for.

Leveringstiden er dag-til-dag.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@erotic2you.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – https://ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@sexshop.dk

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

BW Handel

Kongstedvej 27

4100 Ringsted

E-mail: kontakt@erotic2you.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________ ________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: _________________________________ _____________________________________

Forbrugerens adresse: _________________________________ ________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 13.04.2020